2010-08-09

Näst sista heldagen

Nu blev det ett litet hopp. Lyckades inte blogga igår. Söndagen blev en avskedsdag med avslutningsceremoni för konferensen. Sedan vila för att på kvällen blev det middag ute med några konferensvänner och sedan nattklubb i Itaewon igen. Där uppträdde flera av konferensdeltagarna och därefter följde dans. Vi avslutade kvällen på ett litet hak där vi petade i oss torkad krabba i strimlor, rostat sjögräs och annat tilltugg till persikosmaksatt soju. Hemkomst vid två-tiden. Dagarna har varit så proppade med intryck och upplevelser att vi ofta suttit uppe och pratat en stund före sängdags också. Igår sa vi hej då till flera nyfunna vänner. De flesta bor långt bort. Många i USA, några här i Seoul och andra lite närmare i Europa. Tänker idag på Holly som besöker sin adoptionsbyrå för att få se sin adoptionsakt. Kanske finns där svar som hon undrat över hela sitt liv. Annie gav sig iväg till en annan del av landet för att träffa sin adoptionsbyrå imorgon. Jag önskar dem lycka till och att de kan förlika sig med vad de finner. Vad än det är de finner.

Själva har vi traskat omkring i kvarteren för elektronikhandel. Utetemperaturen är 33 grader så det var ett varmt projekt. Dock hittade vi inte så mycket konstiga små saker utan mest ett enormt utbud av datorer, kameror och datorer.

Efteråt blev det middag. Smarrigt bordsgrillat kött med en massa små tillbehör. Kvällen kommer att bli stillsam efter två partykvällar. Imorgon blir det utgång igen för att fira Hollys födelsedag och det är då också vår sista kväll här i Seoul.

Så här såg vi ut när vi gick på galamiddag i lördags.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Oj vad vackra ni var inför festen. Tacka för att det blev lyckat.
Välkomna hem!

H-e och mor